Szent Adalbert Képzési, Lelkiségi és Konferencia Központ Gondnoksága

Főmenü

Étterem

SZENT ADALBERT ÉTTEREM

Éttermünk lehetőséget nyújt a magas színvonalú kulináris élvezetek biztosításához. A konyha sokrétűségét bizonyítja, hogy a hagyományos ételek mellett a nemzetközi konyhák finomságai és a vegetáriánus különlegességek is megrendelhetők.
A díszkertben lévő panorámás grillterasz kerti-partiknak ad helyet. A rendezvényeken választhat a megrendelő az általunk felkínált változatos ételsorok közül, de a különleges igények szerinti menüket is elkészítjük.

SZOLGÁLTATÁSOK

Az étterem nem csak a rendezvények kitűnő kiszolgálója, hanem nyugat-európai színvonalú önkiszolgáló étteremként is működik. Az erre vonatkozó napi menüajánlat az alábbiakban tekinthető meg.



2019. május 20 – május 26. heti menü

A változtatás jogát fenntartjuk.
  Leves A rendelés B rendelés C rendelés (húsmentes)
Hétfő Tojásleves (1,3) Borsos tokány tésztával (1,3,7) Lencsefőzelék ( 1,7) sült debrecenivel Ízes bukta (1,3,7)
Kedd Magyaros gombaleves (1,3,9) Bécsi szelet (1,3) hasábburgonyával, savanyúsággal Burgonyafőzelék (1,7) rántott párizsival (1,3,7) Csőben sült brokkoli (1,7)
Szerda Májgombóc leves (1,3) Szezámmagos pulykamell (1,3,7,11) rizi-bizivel savanyúsággal Töltött karalábé (1,3,7) Parajos penne (1,3,7)
Csütörtök Nyírségi gombócleves (1,9) Grill csirke párolt rizzsel zöldsalátával ezersziget öntettel (1,7) Lecsós csirkemáj (1.3) karika burgonyával Diós guba rumos meggymártással (1,7,8,3)
Péntek Fokhagyma krémleves (1) Rántott hekkfilé (4,1,3,7) sültburgonya, kovászos uborka (12) Rántott camembert (1,3,7) párolt rizzsel, áfonyalekvárral Aranygalauska (1,3,7) vaníliasodóval (7)
Szombat Csontleves (1,9,3) Kolozsvári töltött káposzta (1,7)
Vasárnap Húsleves finommetélttel (1,9,3) Rántott sertésszelet (1,3,7) zöldséges rizzsel, savanyúság (12)


2019. május 27 – június 02. heti menü

A változtatás jogát fenntartjuk.
  Leves A rendelés B rendelés C rendelés (húsmentes)
Hétfő Tejfölös burgonyaleves (1,7,3,9) Párizsi pulykamell (1,3,7) párolt rizzsel, vajas karottával (7) Tökfőzelék (1,7) vagdalttal (1,3) Juhtúrós sztrapacska (1,3,7)
Kedd Csontleves (9) csigatésztával (1,3) Cornflakes csirkemell (1,3,7) párolt rizzsel zöldsalátával, öntettel (1,7) Rakott savanyúkáposzta (3,7) Paradicsomos spagetti (1,3) rántott padlizsánnal (1,3,7)
Szerda Jókai bableves (1,3,9) Hawaii pulykamell (7), kukoricás rizzsel Lecsós sertés szelet burgonyával Szilvás gombóc (1,3)
Csütörtök Zöldbableves (1,7) Cigánypecsenye (1) steak burgonyával, savanyúsággal (12) Baconbe göngyölt csirkemáj párolt rizzsel (1,7) savanyúsággal (12) Finomfőzelék tükörtojással (1,3,7)
Péntek Almaleves (1,7) Egészben sült hekk (1,3,4,11) hasábburgonyával (7) kovászos uborkával Spenót főzelék (1,7) bundáskenyérrel (1,3,7) Sajtos-tejfölös tészta (1,3,7)
Szombat Daragaluskaleves (1,3) Milánói sertés borda (1,3,7)
Vasárnap Húsleves finommetélttel (1,3) Sajttal-sonkával tölött sertésborda (1,3,7) petrezselymes burgonyával (7), savanyúsággal (12)


Allergének:
1., Glutént tartalmazó gabonafélék
3., Tojás
4., Hal
5., Földimogyoró
7., Tej, tejtermékek
8., Diófélék
9., Zeller
10., Mustár
11., Szezámmag
12., Kén-dioxid

A menü tartalmaz egy adag levest és egy választott főételt.

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket 2019. április 01-től érvényes étkezési árainkról:
Napi menü helyben fogyasztva: 1 290.-/ adag
Napi menü saját ételhordóban: 1 290.-/ adag

Környezetvédelmi termékadó miatt a csomagolásért külön díjat számolunk fel:
Doboz tetővel: 100.-/ db
Füles zacskó: 20.-/ db

Fizessen utalvánnyal, vagy kártyával: Erzsébet utalvány, Sodexo meleg étel utalvány, OTP Szép Kártya, MKB Szép Kártya, K&H Szép Kártya, Pázmány Kártya

SZÉP kártya

Az étterem nyitvatartása: Hétfőtől vasárnapig 11:00 - 14:30-ig

Továbbra is szeretettel és finom ételekkel a megszokott minőségben várjuk Önöket éttermünkbe!

Előzetes megrendelést a helyszínen veszünk fel. Megértésüket köszönjük.

Az étteremmel és menükkel kapcsolatos kérdésekkel forduljon Pivók Zsanetthez +36 33 541 938, +36 20 355 0127,
pivok.zsanett@szentadalbert.hu
Főszakács: Németh Balázs

Rendezvényszervezőnk:
Feczkó Boglárka +36 20 259 7449
Kontakt


Étterem