Szent Adalbert Képzési, Lelkiségi és Konferencia Központ Gondnoksága

Főmenü

Étterem

SZENT ADALBERT ÉTTEREM

Éttermünk lehetőséget nyújt a magas színvonalú kulináris élvezetek biztosításához. A konyha sokrétűségét bizonyítja, hogy a hagyományos ételek mellett a nemzetközi konyhák finomságai és a vegetáriánus különlegességek is megrendelhetők.
A díszkertben lévő panorámás grillterasz kerti-partiknak ad helyet. A rendezvényeken választhat a megrendelő az általunk felkínált változatos ételsorok közül, de a különleges igények szerinti menüket is elkészítjük.

SZOLGÁLTATÁSOK

Az étterem nem csak a rendezvények kitűnő kiszolgálója, hanem nyugat-európai színvonalú önkiszolgáló étteremként is működik. Az erre vonatkozó napi menüajánlat az alábbiakban tekinthető meg.



2020. január 20 – január 26. heti menü

A változtatás jogát fenntartjuk.
  Leves A rendelés B rendelés C rendelés (húsmentes)
Hétfő Zellerkrémleves pirított kenyérkockával (1,7,9) Borzas pulykamell (1,3) párolt rizzsel Paradicsomos káposzta (1) sertéssülttel Diós tészta (1,3)
Kedd Francia hagymaleves (1,7) sajtos croutonnal (1,3,7) Vörösboros marha pörkölt sós burgonyával Chillis csirkeszárny, párolt rizzsel Aranygaluska (1,3,7) vanília sodóval (7)
Szerda Narancsos sárgarépa krémleves (7) kenyérkockával (1) Óvári sertésszelet, petrezselymes burgonyával (1,7) Pulyka tokány Stroganoff-módra (1,7) párolt rizzsel Gombapaprikás (1,7) tarhonyával (1,3)
Csütörtök Sertés raguleves (7) Roston csirkemell (1) illatos póréhagyma mártással (1,7) steak burgonyával Chillis bab, párolt rizzsel Káposztás kocka (1,3)
Péntek Zöldbab leves (1,3,9) Tőkehal magos bundában (1,3,7), fokhagymás parajjal és párolt rizzsel Zöldborsófőzelék (1,7) tükörtojással (3) Sajtos-tejfölös tészta (1,3,7)
Szombat Csontleves (1,3,9) Kakukkfüves sült csirkecomb, rizibizivel
Vasárnap Húsleves finommetélttel (1,3,9) Kijevi pulykamell (1,3,7), burgonyapürével (7)
 

Allergének:
1., Glutént tartalmazó gabonafélék
3., Tojás
4., Hal
5., Földimogyoró
7., Tej, tejtermékek
8., Diófélék
9., Zeller
10., Mustár
11., Szezámmag
12., Kén-dioxid

A menü tartalmaz egy adag levest és egy választott főételt.

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket 2020. január 01-től érvényes étkezési árainkról:
Hétfő - péntek:
Napi menü helyben fogyasztva: 1 290.-/ adag
Napi menü saját ételhordóban: 1 290.-/ adag
+ saláta: 250.-/ adag

Szombat – vasárnap:
Napi menü helyben fogyasztva: 1 450.-/ adag
Napi menü saját ételhordóban: 1 450.-/ adag
+ saláta: 250.-/ adag

Környezetvédelmi termékadó miatt a csomagolásért külön díjat számolunk fel:
Doboz tetővel: 100.-/ db
Füles zacskó: 20.-/ db

Fizessen utalvánnyal, vagy kártyával: OTP Szép Kártya, MKB Szép Kártya, K&H Szép Kártya

SZÉP kártya

Az étterem nyitvatartása: Hétfőtől vasárnapig 11:00 - 14:30-ig

Továbbra is szeretettel és finom ételekkel a megszokott minőségben várjuk Önöket éttermünkbe!

Előzetes megrendelést a helyszínen veszünk fel. Megértésüket köszönjük.

Az étteremmel és menükkel kapcsolatos kérdésekkel forduljon Pivók Zsanetthez +36 20 355 0127,
Kontakt
Főszakács: Németh Balázs

Étterem