Szent Adalbert Képzési, Lelkiségi és Konferencia Központ Gondnoksága

Főmenü

Étterem

SZENT ADALBERT ÉTTEREM

Éttermünk lehetőséget nyújt a magas színvonalú kulináris élvezetek biztosításához. A konyha sokrétűségét bizonyítja, hogy a hagyományos ételek mellett a nemzetközi konyhák finomságai és a vegetáriánus különlegességek is megrendelhetők.
A díszkertben lévő panorámás grillterasz kerti-partiknak ad helyet. A rendezvényeken választhat a megrendelő az általunk felkínált változatos ételsorok közül, de a különleges igények szerinti menüket is elkészítjük.

SZOLGÁLTATÁSOK

Az étterem nem csak a rendezvények kitűnő kiszolgálója, hanem nyugat-európai színvonalú önkiszolgáló étteremként is működik. Az erre vonatkozó napi menüajánlat az alábbiakban tekinthető meg.



2017. november 20 – november 26. heti menü

A változtatás jogát fenntartjuk.
  Leves A rendelés B rendelés C rendelés (húsmentes)
Hétfő Frankfurti leves (1,7,9) Majorannás sült csirkecomb zöldséges rizzsel Zalai csípős tokány (1,) tésztával (1,3) Császár morzsa (1,3,7)
Kedd Csontleves (1,3,9) Kolbászos rakott burgonya (1,3,7) savanyúsággal (12) Szárazbab főzelék vagdalttal (1,7) Paradicsomos spagetti (1,3, 9) rántott padlizsánnal (1,3,7)
Szerda Brokkoli krémleves (1,7) Makói csirkemell (1,3,7) Sült burgonyával, Friss zöldsaláta öntettel Rántott csirkeszárny (1,3,7) kukoricás rizzsel (1,3,7) Savanyúsággal (12) Máglyarakás (1,3,7)
Csütörtök Tárkonyos sertésraguleves (1,3,7,9) Dubarry sertésszelet (1,7) burgonyapürével (7) Fűszeres pulykacsíkok (1,3,7) tepsis burgonyával savanyúság (12) Mogyorókrémmel töltött burgonyagombóc pirított morzsával (1,3)
Péntek Olasz zöldségleves (1,3,9) Halpaprikás (1,7,4) galuskával (1,3) Spenót (1,7) bundáskenyérrel (1,3,7) Diós gombával töltött paprika (1,3,8,9) főtt burgonyával
Szombat Csontleves (1,3,9) Kolozsvári töltött káposzta (1,3,7)
Vasárnap Húsleves (1,3,9) Cigány pecsenye pirított burgonya savanyúság (12)


2017. november 27 – december 03. heti menü

A változtatás jogát fenntartjuk.
  Leves A rendelés B rendelés C rendelés (húsmentes)
Hétfő Lebbencsleves (1,3,9) Bakonyi borda (1,7) tésztával (1,3,7) savanyúsággal (12) Rántott csirkemáj (1,3,7) burgonyapürével (7) savanyúság (12) Grízestészta lekvárral (1,3)
Kedd Csontleves (1,3,9) Rántott pulykamell (1,3,7) Fűszeres steak burgonya savanyúság (12) Kelkáposztafőzelék (1) sült oldalassal Zöldséges pizza (1,3,7)
Szerda Jókai bableves (1,3,7,9) Bankár csirkemell (1,7) párolt rizzsel Töltött paprika (1,3) főtt burgonyával Aranygaluska(1,3,7,8) vanília sodóval (1,7)
Csütörtök Csirkeragu leves (1,3) vajas galuskával Stefánia vagdalt (3,1) rozmaringos burgonyával (7) savanyúsággal (12) Temesvári sertéstokány (1,7) tarhonyával (1,3) Túrógombóc tejföllel (1,3,7)
Péntek Karalábéleves (1,3,9) Hal Jammbartr-módra (1,3,4,7) petrezselymes burgonyával (7) Sóska (1,7) főtt tojással(3), sós burgonyával Tojásos nokedli (1,3,7) fejessalátával
Szombat Csontleves (1,3,9) Borjúpaprikás (7) galuskával (1,3) savanyúsággal (12)
Vasárnap Húsleves finommetélttel (1,3,9) Filézett rántott csirkecomb (1,3,7) petrezselymes burgonya(7) Uborkasaláta


Allergének:
1., Glutént tartalmazó gabonafélék
3., Tojás
4., Hal
5., Földimogyoró
7., Tej, tejtermékek
8., Diófélék
9., Zeller
10., Mustár
11., Szezámmag
12., Kén-dioxid

A menü tartalmaz egy adag levest és egy választott főételt.

Napi menü az étteremben helyben fogyasztva: 1.150,- Ft/adag
Napi menü saját ételhordóban (kiszállítás nélkül) elvitelre: 990,- Ft/adag

Elvitel esetén amennyiben saját ételhordóval nem rendelkezik, úgy környezetvédelmi termékdíj adó miatt a csomagolásért 80,-/ db doboz díjat és 20,-/ db zacskó díjat számolunk fel.

Fizessen utalvánnyal, vagy kártyával: Erzsébet utalvány, Edenred Ticket Restaurant utalvány, Sodexo meleg étel utalvány, OTP Szép Kártya, MKB Szép Kártya, K&H Szép Kártya, Pázmány Kártya

SZÉP kártya

Az étterem nyitvatartása: Hétfőtől vasárnapig 11:00 - 14:30-ig

Továbbra is szeretettel és finom ételekkel a megszokott minőségben várjuk Önöket éttermünkbe!

Előzetes megrendelést a helyszínen veszünk fel. Megértésüket köszönjük.

Az étteremmel és menükkel kapcsolatos kérdésekkel forduljon Pivók Zsanetthez +36 33 541 938, pivok.zsanett@szentadalbert.hu
Főszakács: Németh Balázs

Rendezvényszervezőnk:
Kovács Viktória +36 20 259 7449
Kontakt

Étterem